Stichting LangstraatspoorlijnWest zet zich in voor de realisering van een ‘snel’fietsroute tussen het station Lage Zwaluwe en het station ’s Hertogenbosch. Dit moet tevens een veilige route worden tussen stedelijke gebieden die langs dit fietspad gesitueerd zijn. Om een idee te hebben wat zo’n ‘snel’fietsroute inhoud verwijzen wij u graag naar een goed voorbeeld op You-tube.

Het is een filmpje met Engelse tekst en gemaakt door Engelsen die enthousiast zijn over de wijze waarop in Nederland voorzieningen worden getroffen voor de fietsers. In dit geval hebben zij de ‘snel’fietsroute tussen Etten-Leur en Breda uitvoerig in beeld gebracht.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_youtube id=”ALV6h9vDa1M” width=”800″ height=”450″/]

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]